Miért darabos a pudingom?
leírásban is benne van de leirom.
a port kevés HIDEG tejjel elkevered. aztán öntesz hozzá abból amit melegítettél,nem forron. aztán a nehezebbik rész mikor elkevered,és nagyon kell rá figyelni. de a lábastól is függ,mert ha egyszer leégett benne vmi akkor nehéz a továbbiakban normális ételt készíteni benne.
nekem nem nagyon szokott benne lenni olyan gumo,de ha mégis,akkor átszitálom. :)
nézelődj még a neten trükkök után,h legközelebb már ne fordulhasson elő.
Mindent jól leírt az előző, a hőkiegyenlítés mindig fontos.
Ezenkívül nagyon tudom javasolni a kis kézi ovális habverőt, amivel tökéletesen csomómentesre lehet keverni lassú főzés közben.Minden pudingot, habarást, rántást így keverek ki egy ideje, és nagyon bevált.
Csak ajánlani tudom, mert a csomókkal én is sokat küszködtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!