Hogyan kell a vajat elkeverni a hideg csokikrémben úgy, hogy ne legyen darabos?
Figyelt kérdés
2013. jún. 14. 14:48
2/4 anonim válasza:
Olvaszd fel, vagy legalább puhítsd meg a vajat. Habverővel keverd el.
3/4 anonim válasza:
De óvatosan, alacsony hőfokon csináld, nehogy hirtelen felforrjon.
4/4 anonim válasza:
Az olvasztott vaj nálam nem vált be, grízesre dermedt vissza a vaj.
de a nagyon puha vajat a porcukorral, alacsony fokozaton kezdve a gépi habverővel, majd emelve a fordulatszámot
szép, homogén lett a vajkrém. aztán mehet bele a többi hozzávaló is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!