Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan kell a vajat elkeverni...

Hogyan kell a vajat elkeverni a hideg csokikrémben úgy, hogy ne legyen darabos?

Figyelt kérdés
2013. jún. 14. 14:48
 1/4 anonim ***** válasza:
Olvaszd fel a vajat.
2013. jún. 14. 14:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Olvaszd fel, vagy legalább puhítsd meg a vajat. Habverővel keverd el.
2013. jún. 14. 14:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
De óvatosan, alacsony hőfokon csináld, nehogy hirtelen felforrjon.
2013. jún. 14. 14:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Az olvasztott vaj nálam nem vált be, grízesre dermedt vissza a vaj.

de a nagyon puha vajat a porcukorral, alacsony fokozaton kezdve a gépi habverővel, majd emelve a fordulatszámot

szép, homogén lett a vajkrém. aztán mehet bele a többi hozzávaló is.

2013. jún. 14. 16:23
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!