Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mitől lesz darabos a tortabevo...

Mitől lesz darabos a tortabevonóval készített csokimázam a torta tetején?

Figyelt kérdés

Úgy készítettem, ahogy a leírásban volt: gőz felett 5 dkg olvasztott vajjal elkevertem egészen, amíg elolvadt.

Ahogy kezdett kihűlni úgy vált egyre darabossá, nem értem, hogy miért.



2013. márc. 31. 23:46
 1/3 anonim ***** válasza:
Csak arra tudok gondolni, hogy nem olvadt fel teljesen, vagy egy picit kicsapódott és összeállt a vaj. Egyébként nem szeretem a tortabevonót, inkább rendes csokit használok, vagy kakaóporból főzök mázat, ezek jobbak.
2013. ápr. 1. 00:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
A vajban mindig van egy kicsi víz, attól lesz darabos. Vagy a tortabevonó rossz minőségű. A bevonóhoz olajat tégy inkább. 10 dkg-hoz egy evőkanálnyit.
2013. ápr. 1. 07:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim válasza:
Én már nem használok tortabevonót csak csokoládét. A vajban lévő víztől pedig "összeugrik" a csoki. Igaza van az elöttem szólónak. Az olaj a legjobb bele és ettől gyönyörűen meghúz majd és fényes lesz.
2013. ápr. 1. 20:23
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!