Hideg tálat szeretnék húsvétra, hogyan járok jobban anyagilag ha én csinálom meg vagy ha rendelek?
Szerintem olcsóbb, ha te csinálod, vagy fogalmazzunk úgy: meglehet, hogy ugyanannyi Ft-ot kifizetsz, de minimum 2x, de bizonyos dolgokból inkább 3x annyi kajád lesz, mintha rendeled. Gondolok itt pl. ha veszel gépsonkát, vagy éppen kötözött sonkát szelsz le, és töltöd valamivel, egész biztosan marad belőle a következő napokra is, sütikből is biztosan marad, stb. stb.
Egyébként már évek óta én is csak ilyesmit készítek. A hagyományos sonka-tojás-torma és hasonlók már igen-igen unottak.
Mindenképpen a "csináld magad " híve vagyok. nagyon drágák a rendelt hidegtálak, nem fantáziadúsak,és nem is bőségtálak.
Nagyon jó dolgokat lehet kreálni otthon is, és gyönyörűen
lehet szervírozni. akár egyszerűt, akár kicsit költségesebbet akarsz, mindenképpen jobban jársz, ha magad készíted.
debreceni karaj, hideg töltött húsok (sokféle töltelékkel lehet) tojástekercs sonkával és vajas -uborkás-kalif.paprikás krémmel töltve egyik húsvéti specialításom,rendkívül dekoratív és nem is bonyolult.(szívesen leírom, ha kéred )
Sós kekszre nyomott fűszeres sajtkrém, tetejére egy negyed dióbél, másikra egy negyed aszaltszilva mindig kapós szokott lenni.
ha csak hatan vagytok is, legalább három tálat készíts, és mellé többféle hideg majonézes vagy friss salátát.
A látvány nagyon fontos, az ember először a szemével "eszik".szóval a dekorációs kellékek is fontosak, vagyis színes zöldségek, salátaágy... stb. ilyenekre gondolok.
én innen rendeltem most szilveszterre baromi elégedett vagyok, voltunk mindenki dicsért hogy fergeteges partyra fergeteges étel járt
lányom ballagására is tuti h innen rendelek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!