A hortobágyi palacsintába a tölteléknek milyen állagunak kell lennie? Kicsit darabos vagy inkább krémes?
Figyelt kérdés
2014. jan. 21. 12:37
1/4 anonim válasza:
Ízlés dolga. van, aki ledarálja, van, aki csak összetöri, vagy egy kicsit megjáratja botmixerrel a sűrű pörköltet.
én szeretem, hogy ha a hús egy kicsit rusztikus marad benne.
2/4 anonim válasza:
Az eredeti recept szerint apróra vágott pörkölt a tölteléke, tehát nem darált húsból készült, és semmiképpen sem pépes állagú.
3/4 anonim válasza:
Én sem darálthúsos pörköltre gondoltam, magam is kicsontozott csirkepörköltből vagy sertéspörköltből készítem összevagdalva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!