Sárgarépát, és burgonyát főztem meg, össze turmixoltam, szép krémes állaga lett. Lefagyasztottam, és amikor felengedtem, csomós volt az egész! Mit tegyek bele, hogy ne legyen darabos? Kisbaba étele lesz!
Figyelt kérdés
2009. aug. 31. 11:55
2/2 anonim válasza:
A burgonyában keményítő van. Inkább csak a s.répát turmixold össze és a burgonyát mindíg frissen készítsd el hozzá. 16 hós kislány anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!