Paradicsomos káposzta. Tesztek hagymát vagy nem? Ha igen, mikor?
Én megfőzöm a káposztát ahogyan az 1-es írja.
Külön megfőzöm a paradicsom-mártást, ahogyan azt tanultuk. :))
És a kettőt összeöntve, összeforralom.
Ma egyébként én is ilyet akarok + húsgombócot főzni mellé!!
A 3-as, ha külön főzi a paradicsomszószt és utána keveri össze, akkor a káposzta nem lesz paradicsomízű.
A külön főzött gombóc nem a főzelékhez való.
Paradicsomos húsgombócnál a gombócot belefőzöm a paradicsomba ,ha megfőtt, akkor berántom.
De ahány ház, annyi szokás.
Én nem teszek bele hagymát.
Paradicsomlébe teszem fel főni a káposztát, ízesítem, ha megfőtt berántom.
5.-ös, lehet azért nem főzi bele a gombócot, mert nem szereti, ha a húsgombócnak is paradicsom íze van. Én sem szeretem.
Én sem szoktam hagymát tenni bele, az valahogy nem illik hozzá. Szerintem.
Szinte minden zöldséges ételbe teszek hagymát, de az édesekbe nem. A paradicsomos káposzta nálunk mindig cukros volt, nincs benne (igaz, a babfőzelékben volt, s azt is cukorral ettük, kicsit perverznek is tűnt nekem). Ma már nem cukrozom, de hagyma nem kell bele.
Bár nem rontja el :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!