Hagyományos paradicsomos káposzta receptjét leírnátok nekem?
Figyelt kérdés
Nagyon köszönöm!2011. márc. 18. 20:43
1/5 anonim válasza:
A káposztát legyalulom. Felteszem főni,sót,köménymagot teszek bele. Amikor kissé megfőtt,beleteszem a paradicsompürét és cukrot. Ha már puha a káposzta,akkor zsírral rántást készítek és berántom.
2/5 anonim válasza:
Én a felszelt káposztát rövid lével megfőzöm sóval, köménymaggal. Külön elkészítem a paradicsom-mártást, de sűrűbbre, mint egyébként. Majd a kettőt összeöntöm és egy kicsit összerotyogtatom, pici cukorral ízesítem.
3/5 anonim válasza:
Én úgy csinálom mint az első de egy fej apróra vágott vöröshagymát is teszek bele.
4/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm Nektek,holnap meg is csinálom!:)))
2011. márc. 18. 21:55
5/5 anonim válasza:
Hozzávalók: 1 fej édeskáposzta, 2 fej vöröshagyma, só,bors, babérlevél, 1 doboz paradicsomital, 1-2 ek. sűritett paradicsom, rántás
Elkészítés: káposzátát, hagymát felszeleteled vékonyra. A fűszereket belerakod és annyi vizet öntesz rá hogy épp ellepje. Ha már 3/4 puha a képoszta a főzőlének több mint felét leveszed, beleteszed az 1-2 kanál sűrített paradicsomot, majd beleöntöd az 1 l paradicsomlét. Ha ez felforr vékony rántást teszel bele. Ízesítheted még kevés cukorral hogy kellemes pikáns ízű legyen. Jó étvágyat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!