Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Paradicsomos káposzta főzeléke...

Paradicsomos káposzta főzeléket lehet fagyasztani?

Figyelt kérdés
Nagyobb adagot főztem, de a férjem kórházba került és egy darabig nem ehet paradicsomos ételeket. Ennyit nem tudok megenni. Fagyasztható? Nagyon finom lett, sajnálnám kidobni.
2014. okt. 22. 08:15
 1/9 anonim ***** válasza:

Már sokszor fagyasztottam, nyugodrna megteheted, semmi baja sem lesz.

Felolvasztás után fel kell forralni, hogy a kivált vízet megint megkösse a sürítés, de utána ugyanolyan, mint frissen.

Viszont figyelj, hogy adagonként fagyaszd le, és esetleg dulpán csomagold, hogy ne kapjon szagot más ételtöl.

2014. okt. 22. 08:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/9 anonim ***** válasza:
Bocs a hibákért, mert olvastam át rendesen :)
2014. okt. 22. 08:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm. Mindenképp adagokban fagyasztom, mert akkor elő tudok venni akár egy akár három adagot is.


Rendszeresen fagyasztok ételeket, de főzeléket eddig még nem próbáltam.

2014. okt. 22. 08:48
 4/9 anonim ***** válasza:
Hát én egyszer kipróbáltam, de nagyon rossz lett az enyém. Megpuhult benne a káposzta és kivált a víz a főzelékből, nekem nem vált be.
2014. okt. 22. 09:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm neked is a választ. A mélyhűtőbe befért, el nem fogyott volna, úgyhogy egy próbát megér. Azért remélem jó lesz, mert tényleg nagyon finom.
2014. okt. 22. 09:36
 6/9 anonim ***** válasza:

Még több próbát is meg fog érni, mert én sem tudok keveset csinálni egyszerre belőle. Én is rendszeresen fagyasztom a maradékot, és felforralva, a levét elfőzve teljesen jó.

A par. káp. és a töltöttkáp. székelykáp. is nagyon jól bírja a fagyasztást.

szóval bátran fagyaszd , kár lenne kidobni.

2014. okt. 22. 09:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/9 A kérdező kommentje:

Már a mélyhűtőben van.


Székelykáposztát, Töltöttkáposztát rendszeresen fagyasztók, mert néha csak jó elővenni. Sőt a mélyhűtő egyik fiókja mindig tele van készétellel. Ha esetleg programunk van és nincs idő főzni másnapra ebédet amit el tudnánk hozni magunkkal, vagy este ennénk valami meleget vagy csak ha más dolgunk van és nincs kedvünk a főzéssel tölteni az időt.


A paradicsomos káposztában azért voltam bizonytalan, mert anyukám szerint nem lehet fagyasztani, de igaziból szerintem nincs benne semmi olyan amitől nem lehetne.


Mindenkinek nagyon köszönöm a segítséget.


27/N

2014. okt. 22. 10:04
 8/9 anonim ***** válasza:
Az elsö vagyok: sokan a fözelékeket azért nem sezeretik fagyasztani, mert kiolvadás után kiválik belöle víz. De ha ilyen esetben egyszer felforralod, akkor újra visszaköt és utána már tökéletes.
2014. okt. 22. 10:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/9 anonim ***** válasza:
Sokszor fagyasztom, mert kettőnknek a kicsi káposzta is sok. Mindig tökéletes lett felolvasztva. Kis vízben kell forralni.
2014. okt. 22. 11:10
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!