




Spenótot mi magában esszük, viszont sajttal és tojással van turbózva.
Lencse is gyakran hamarabb elfogy magában, minthogy eszünkbe jutna készíteni hozzá valamit, viszont magában a főzelékben füstölt szalonna szokott lenni.
Sárgaborsó főzelékhez sült hagymát (nekem sokkal jobban ízlik így, mint húsfélével).
Tökfőzelékhez fasírtot, pörköltöt.
Babfőzelékhez vajban sült csirkemellet.















Ez a tócsni jó ötlet ;)
Mivel én a lecsót is nyers zöldséggel eszem, a zellerfasírtot is, számomra nem gond, hogy zöldség zöldséggel. Zöldségrajongó vagyok.
Mi tipikusan tükörtojást eszünk hozzá. Illetve inkább a párom, nekem elég kalóriaszegény vagy unalmas főzelék kell ahhoz, hogy kelljen hozzá valami.
Sokféle feltét jellegű ételem van, de nem főzelékhez esszük őket. Igazából elég kevés főzeléket eszünk manapság... Inkább máshogyan esszük őket, pl. currynek.





Mi úgy igazítjuk a főzelék projektet, hogy elfogyjon vele a "maradék" pörkölt, fasírt, sült, stb. Önmagában már kidobásra ítéltetne, de így elfogy, meg időtakarékos is.
(nem mintha sajnálnám a főzésre fordított időt)





Attól függ milyen főzelék!
De általában ezeket szoktuk hozzá adni:
tükörtojás, főtt tojás, főtt krumpli, főtt virsli, sült virsli, virsli pörkölt, sült virsli sajttal szalonnával, sült sajt, sült szalonna, rántott parizer, rántott sajt, sült hús, pörkölt, fasírt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!