Töki pomposra milyen feltéteket szoktatok tenni?
Ilyeneket én sose tennék rá. Valami jó hentesárú, ez lehet tarja, füstölt kolbász + tejföl, sajt, ha nem csókolózol, vagy nem mész társaságba közvetlenül a töki pompos elfogyasztása után, akkor mehet rá hagyma is + esetleg sajt(reszelve, akár ráolvasztva) és ennyi... az ilyen ananászt és hasonlóakat én nagyívben kerülném a töki pompos esetében(csak azért említettem külön az ananászt, mert írtad, hogy hawaii a kedvenced).
Persze, tehetsz rá ananászt is, csak akkor meg ne tegyél rá tejfölt, mert szerintem az ananász és a tejföl ütik egymást...
De aztán ízlések és pofonok...
Szalonnával, kolbásszal, hagymával szoktam készíteni jó sok fokhagymás tejföllel megkenve a tésztát. A sajt elmegy rá, de
még véletlenül se hasonlítson pizzára :)
Szalámit tehettek rá! Ha szeretitek akkor tegyetek rá ananászt is és csináljátok meg Hawaii-snak!
Mi szoktunk rá tenni, lilahagymát, vöröshagymát, újhagymát, póréhagymát, snidlinget, fokhagymát, tejfölt, sajtot, kolbászt, szalámit, szalonnát, sonkát, pörcöt, töpörtyűt, juhtúrót, füstölt sajtot, néha paprikát, paradicsomot, uborkát is.
Persze ezeket nem mind egyszerre! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!