Szia!
Jellemzően húsokat.Főzelékféle határozza meg de...sült hús(oldalas,tarja,csirke),párolt hússzelet,fasírt,sült kolbász.
Melyikez milyet.
NÁLUNK:
zöldborsóhoz tükörtojás
tökfőzelékhez egybensült disznóhús
spenóthoz vagy tükörtojás, vagy rántott husi
sárgaborsóhoz füstölt kolbász, vagy oldalas
sárgarépához fasírt
krumplifőzelékhez kolbász vagy fasírt
babfőzelékhez füstölt csülök
Burgonyafasírtot is csináltam régebben.
Tócsni nálunk csak reszelt burgonya és liszt, kis só és bors, hús helyett nagyon jó azoknak, akiknek elég a húsból egy héten 1-szer 2-szer.
Tényleg nem lehet újabbat írni:) Én is csupa ilyeneket sütök főzelékek mellé és még a tócsnit is.
Nekünk nem fura mellé, főleg, ha olyan semleges, mint pl a spenót vagy a tökfőzelék, de paradicsomos káposztához is finom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!