Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan lehet egy pörkölt...

Hogyan lehet egy pörkölt szaftot sűrűre csinálni? Ízre nagyon jó, csak olyan "leveses" lesz mindig.

Figyelt kérdés
2008. aug. 15. 00:24
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
28%
Nekem egy szakács bátyja tanította, hogy a legjobb, ha egy krumplit még a főzés elején belereszelsz. Jó sűrű lesz tőle, olyan krémes és a krumpli ízét nem fogod érezni. Azóta úgy csinálom én is és ég és főld a különbség.
2008. aug. 21. 08:28
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!