Mustáros sertés húst hogyan tudom tepsiben késziteni?
Igen mellé twheted a burgonyát!
.
A sertéstarja szeleteket jól dörzsöld be
vegetával, ne hagyj ki egyetlen porcikát
sem.
Önts, és oszlass el olajat egyenletesen egy
tepsiben, aztán fektesd bele a
tarjaszeleteket.
Keverd össze a tejfölt és a mustárt egy kis
tálban, majd pedig egyenletesen oszlasd el
a húson.
Fedd le a tepsit alufóliával, és tedd a 200
fokosra előmelegített sütőbe.
Bő 1,5 óra alatt megpuhul, akkor vedd le
róla az alufóliát, és még 1/4 órát tedd
vissza a sütőbe, ha van grillező
programod, akkor arra, mert pirulni
teszed vissza ekkor.
Vegetát, Delikátot soha ne használj, mert tele van felesleges adalékokkal, és drága is.
A valódi fűszerek jobbak, és hosszú távon olcsóbbak is.
Tehetsz rá bazsalikomot, kakukkfüvet, vagy rozmaringot is.
Még annyit: ne olajat tegyél alá, hanem zsírt. Jobb és egészségesebb is az olajnál.
Olajat csak akkor használj, ha bő zsiradékban sütsz valamit, vagy salátákhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!