Mitől lehet az, hogy amikor a húst sütöm közben még puha, miután elzárom a sütőt, mikor már kész van, hirtelen megkeményedik a hús?
Figyelt kérdés
2008. aug. 14. 14:32
1/3 anonim válasza:
Ha sütőben sütésről van szó, nekem az vállt be, hogy először fólia alatt puhára párolom a husit, utána leveszem a fóliát, megpirítom, és amikor elzárom, visszateszem a fóliát, és úgy hagyom bent. Így a meleg husiból felszálló gőz a fólia miatt nem illan el, hanem nem hagyja kiszáradni a husimat.
Sok sikert! :o)
2/3 A kérdező kommentje:
Akkor az lehetett a baj,hogy nem takartam le fóliával.Érdekes a receptben sem írták,hogy le kell takarni.
Köszi a választ :)
2008. aug. 15. 00:20
3/3 anonim válasza:
Amikor lezárod a sütőben, az még a melegtől tovább sül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!