Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mitől lehet az, hogy amikor a...

Mitől lehet az, hogy amikor a húst sütöm közben még puha, miután elzárom a sütőt, mikor már kész van, hirtelen megkeményedik a hús?

Figyelt kérdés
2008. aug. 14. 14:32
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Ha sütőben sütésről van szó, nekem az vállt be, hogy először fólia alatt puhára párolom a husit, utána leveszem a fóliát, megpirítom, és amikor elzárom, visszateszem a fóliát, és úgy hagyom bent. Így a meleg husiból felszálló gőz a fólia miatt nem illan el, hanem nem hagyja kiszáradni a husimat.

Sok sikert! :o)

2008. aug. 14. 22:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 A kérdező kommentje:

Akkor az lehetett a baj,hogy nem takartam le fóliával.Érdekes a receptben sem írták,hogy le kell takarni.

Köszi a választ :)

2008. aug. 15. 00:20
 3/3 anonim ***** válasza:
Amikor lezárod a sütőben, az még a melegtől tovább sül.
2008. aug. 15. 19:28
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!