Sürgős! Tekerem füstölt-főtt tarjával a halfilét, majd szórom sajjttal persze előtte fűszerezem. Elég tepsibe tenni, vagy előtte pirítsam hirtelen?
Figyelt kérdés
Attól félek,ha csak nyersen rakom sütőbe,akkor csak párolódni fog nem igaz? Viszont sütési időt tekintve meg bőven elég lenne neki az a 20perc a sütőben míg a sajt megpirul. Na? Ötletek?2010. okt. 25. 17:02
1/5 anonim válasza:
Jó lesz a sütő csak, nem lesz nyers :) A füstölt tarja meg ha pirítanád jól megkeményedne.
2/5 anonim válasza:
tegyél rá alufóliát.ugy sül de nem pirul a sajt. és majd olyan 5 -10 perccel a vége elött vedd le és pirulhat a sajt
3/5 A kérdező kommentje:
Elfogyott az alifóliám:)
2010. okt. 25. 17:16
4/5 A kérdező kommentje:
*u
2010. okt. 25. 17:17
5/5 A kérdező kommentje:
Inkább megyek elősütöm:) Ha lisztbe forgatom akkor szokott lesülni vagy ha nem? Hát igen ritkán eszünk halat sajnos.
2010. okt. 25. 17:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!