Ha szeretném grillezni a halfilét mivel fűszerezhetem?
Figyelt kérdés
Azon kívül, hogy sózom, szoktak még rátenni más fűszert? Nem nagyon szoktunk halat készíteni itthon, max rántani, de most nagyon megkívántam.2011. máj. 11. 15:12
1/5 anonim válasza:
Azzal fűszerezed, amivel akarod. Horvátországban ettem olyan grillezett halat, amit egy kicsit áztattak házi készítésű páclében. Volt benne bazsalikom, citrom, rozmaring is. Isteni finom volt!
Próbálkozz bátran, elrontani nem nagyon lehet :)
2/5 anonim válasza:
mindenhol lehet kapni halfűszer keveréket. nagyon finom, nem kell spekulálni mit rakjon össze az ember.
ott találod, ahol grill, szárnyas, sertés stb fűszerkeverékek vannak. általában kék a zacsija.
3/5 anonim válasza:
Az ilyen fűszerkeverékek tele vannak tartósítószerrel, stabilizátorral, ízfokozóval... mindennek nátrium-glutamát íze lesz tőlük.
Egyszerűbb és olcsóbb házilag: rozmaring, kakukkfű, só, bors, amit szeretsz...
4/5 anonim válasza:
mint a hekket:D paprikásan:) nézz rá google-n hogyan füszerezik mert azt én nem tudom pontosan, viszont isteni finom a hekk!!!
5/5 anonim válasza:
a paprika szénné ég a grillen, így a paprikázott hallal
tovább lehet tüzelni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!