Ennyiből étkezni hogyan? Olcsó ételek receptjeit kérnék? Nagyon fontos?!
ma 16:38-as: hidd el, nem a kérdezö az egyedüli, akinek enniyböl kell megoldani az étkezést, és ha nincs több, akkor ennek kell elégnek lennie. Örülj, hogy te nem vagy ilyen helyzetben.
Ha nem tudsz értelmes választ, akkor legalább ne keserítsd el még jobban.
Csinálhatnál nokedlit is. 1kg lisztből annyi lesz, hogy 2 napig is elég. Elég bele két tojást tenned, annyiból is lehet csinálni. A sima nokedlihez csinálhatsz tejfölösen borsó börköltet. Én is éppen azt eszek és finom. Esetleg tojásos nokedli, hozzá ecetes saláta, nyikkancs (sztrapacska). Paprikás krumpli virslivel. Hagymás bab. Ha veszel löncs húst, azt felkockázod, hagymán kicsit átforgatod plusz sóval, borssal megszórod , ez is nagyon finom és 300 Ft-ból megvan, lehet enni tésztával. Sima tejfölös tészta, de ha pirítasz rá szalonnát ezerszer jobb, és szerintem laktatóbb is.
Ennyi jutott eszembe pillanatnyilag. Jövőre mindenképpen foglalkozzatok a kerttel, mert nagyban megkönnyítheti az életeteket, ha nem kell zöldségre pénzt kiadni.
Remélem, hogy jobbra fordul az életetek, mert tudom, hogy milyen, amikor nincs mit enni, mi is ilyen helyzetben vagyunk sajnos.
És a maradék 45?
Amúgy oké, hogy a közmunka nem jó, de az is pénz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!