Lehet spenót főzeléket rántás nélkül készíteni? (Fagyasztott spenótból. ) Ha igen, akkor hogyan kell?
Figyelt kérdés
A lényeg, hogy nem szeretnék bele lisztet tenni.
Tejet vagy tejszínt lehet.
2010. jan. 27. 15:45
1/5 anonim válasza:
én sosem rántom be. és így is finom, legalábbis nekem ízlik :) a fokhagymát meg a spenótot összefőzöm a végén meg teszek bele egy kis natúr joghurtot. persz lehet tej is vagy tejszín.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :) Kipróbálom joghurttal.
2010. jan. 27. 15:51
3/5 anonim válasza:
A tzejföl és a joghurt csal ízesíti,de nem sűriti.Így soha nem lesz belőle főzelkék,csak híg spenót.
Vagy rántani vagy habarni kell,hogy főzelék legyen.Van aki áztatott zsemlével sűríti,mert úgy laktatóbb.
Ha babának készíted,és már 4 hónapos,akkor pedig már KELL neki lisztes ételeket adni.Ma már ezt javasolják a babáknak.Külföldön már régen adnak lisztes ételeket 4 hós kortól.
4/5 A kérdező kommentje:
Nem babának lesz, nincs gyerekem. :D De köszönöm a tippet, utána nézek mindegyiknek.
2010. jan. 27. 16:14
5/5 A kérdező kommentje:
utánanézek*
2010. jan. 27. 16:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!