Nálatok hogy néz ki egy tipikus hétvégi menüsor?
"Akkor mit esztek, ha nem fõztök, én mindennap fõzök,de már ugy unom."
Délben mindenki a munkahelyén a kantinban, este meg hideg étel van.
Ha a férjednek nem tetszik, akkor vagy fözzön ö maga, vagy ne legyen annyira válogatós.
Hetkozben a felesegem foz,hetvegen en szoktam csinalni a reggelit ebedet vacsorat...hetvegen mindig nagyokat kajalunk.
Reggeli:Altalaban hideg-forro vegyesen.Mindig van sutve vagy fozve tojas,sult kolbasz,sult bacon,sult gomba,(neha feherbabot is melegitek kulon ehhez meg sult paradicsomot)aztan piritos,van meg vaj,felvagott,majonez,plusz meg ami esetleg megmaradt reggelinek valo..csinalok hozza egy zoldsegtalat...paradicsom,paprika,uborka(neha zellerszar vagy salata),na meg a felvagottat is kulon tanyerra teszem.Van egy csomo idom pepecselni vele mert hetvegen sem tudok 6nal tovabb aludni,ugyhogy a konyhat is tisztara szoktam vagni ,mertek kedvtol fuggoen.Szombaton es vasarnap is hasonlo a reggeli.
Szombat ebed:Altalaban valamilyen sult vagy rantott hust csinalok,krumplival meg salataval es/vagy savanyusaggal.Pl.:Toltott csirke almas-majas-vagy amihez kedvem van toltelekkel,vele sult;alma,sargarepa,feher repa,nagyra szeletelt krumpli. koretnek petrezselymes vagy mash potato...vasarnap husleves,meg masodiknak valami edesseg.Na meg melle 1 uveg bor amit a fozeskor meg is iszok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!