Milyen olcsó főtételt tudtok, ami nem burgonyából van és nem tipikus tészta étel (káposztás, krumplis, milánói stb. (többi lent)?
Több napra kéne (2-3) 2 személyre (nem eszünk sokat, viszonylag könnyen elkészíthető legyen és 2500-3000 Ft környékén jó lenne ha kijönne (remélem ez elég hozzá.
Amiktől már kivagyok: rántott húsok, tészta, burgonya, pörkölt, csirke, és amit fent már leírtam. És semmi új ételt nem csinálunk itthon soha, csak ezeket variáljuk...
Az lenne a jó, ha laktató lenne és finom, jöhet bele hús de ne az legyen a fő. SEgítsetek légyszi.
Babos füstölt csülkös káposzta
lúdas kása liba aprólékból
pulyka sült
pulyka nyakból tarhonyás hús
resztelt máj
töltött paprika
gombás szelet
székely káposzta
vadas / marhából /
rakott kelkáposzta
Tartalmasabb levesek :
Gulyás leves
Tárkonyos ragú leves
Bab leves
Szedd le a google-ból:
- tokány receptek
- thai-ételek
- De készíthetsz fasírozottat akár gombócban, akár stefániának tojással vagy füstölt kolbásszal töltve
- marhahúsból lehet vadas
- rizseshúst mindegy hogy sertésből vagy csirkéből készítel
googlizz rá: búbos hús
(2 zsemlével irja,de én 30-40 dkg kenyeret teszek bele ,arányosan hozzá mindent a húson kivül,nagyon laktató,nagyon finom)
Horváth Ilona szakácskönyv is nagyon jó, 20-30 kiadást megért
nekem a főzelékek is nagyon bejönnek. Azok nem merültek fel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!