Gyertyafényes vacsorát szeretnék csinálni barátnőmnek. Milánói makaróni, vagy Bolognai spagetti lenne optimálisabb egy ilyen alkalomra?
Szerintem eze kközül egyik sem, bár mindkettő finom étel.
Viszont gondolom a cél a romantika.
Nem túl romantikus a hosszú tésztaszál és a lecsöpögő paradicsom.
Én is valami extrábbat készítenék: Baconba tekert sült sajt, valamilyen husi, hal, saláta
Na, akkor én a kivétel nő vagyok. Sem hal, sem zöldség, inkább csülökpörkölt. :)
Egyébként teljesen mindegy, mit készítesz, a fő, hogy gondoltál rá.
Szerintem pedig tökjó ötlet, ha mindketten szeretitek.
Persze aki nem tudja kulturáltan, feltekerve enni a tésztát, kanállal-villával, annak lehet problémás, de azért ne ebből induljunk már ki :))
Én bolognait csinálnék, sokkal komplexebb íze van mint a milánóinak (sőt a makarónit nem is annyira lehet tekergetni).
Tökéletes a spagetti. Miért csöpögne a mártás a ruhádra, nem tudsz rendesen enni?
Bármit készíthetsz, a barátnőd örülni fog neki. Milyen ételeket szeret a barátnőd? Vegetáriánus? Zöldséget, salátát szereti jobban vagy a húst?
A spagetti is jó, ha el tudod készíteni. Tulajdonképpen bármi jó.
9-es vagyok. Egyébként készítsd el ezt az ételt. Nem nehéz, és tényleg nagyon finom:
Mellé tálalj rizst vagy sült krumplit. Sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!