Szerintetek milyen a menüsor?
Szerintem jó, mert a csirkeszárny azért nem olyan laktató, mint egy tésztaétel. Hozzá a süti....pont jó!
Szerintem a gomba, rántott husi alapanyagokat fagyaszd le, jó lesz egy gombapörihez, bármilyen húsételhez.
A gulyás után sok, amit gondolsz (szerintem ).Én egy kis ragulevest csinálnék, a sült csirkeszárny maradhat, de valami fantáziadúsabb (mézes-kecsapos pl)hozzá gombás rizs.
a süti jó, pláne, ha valami gyümölcsös.
Hát jó, hagyjuk meg a gulyáslevest akkor mondjuk, és a csirkeszárnyakat is.
A csirkeszárnyakat mondjuk olívaolajosan-parmezánosan pirítanám meg, mellé ha mindenképpen rizst szeretnél tenni, akkor pestóval ízesíteném enyhén. Salátának pármai sonka, mozzarella, koktélparadicsom, rukkola keveréke lenne, szintén kis olívaolajjal meglocsolva opcionálisan pirított szezámmaggal megszórva. A gombát fél centi vékony csíkokra vágva megpirítanám, remek köretnek az is.
Ha már mindenképpen lustadesszert kell, akkor mondjuk babapiskótára halmoznék vaníliarúddal felfőzött majd felvert habtejszínt, áfonyával, málnával vagy egyébbel szórnám meg, talán le is önteném valamilyen gyümölcssziruppal.
15:59-es vagyok, persze, nyugodtan csináld a kedvére a párodnak. egy ropogósra sütött esetleg fokhagymás sült csirkeszárny is nagyon finom, de én rántva is szeretem :)
Bármi mellett döntesz is, sok sikert a finom ebédhez :)
Nem írtam epret, de tényleg nem drága. Miért, annak kellene hogy legyen? :D
Egyébként elárulnád, hogy a kb. 150 ft-ért kapható bazsalikomnövényen, 200 ft-os mozzarellán mi a drága? Parmezánból pl. elég egy kis, 50-100g-os kocka is.
A gulyáslevesbe a marhahús ennél igazából jóval többe kerül, de az mindegy ugye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!