Mit gondoltok jó ez a menüsor?
Figyelt kérdés
Vendégeink jönnek és megakarom őket lepni valami nagyon finommal és valami kis cifrasággal. :) Én azt gondoltam kárpáti borzaskát csinálok (csirkemellből), és utána pedig pavlova tortát. Esetleg talán még grízgaluska levet. Ez így nem lenne sok? Milyen köret illik a borzaskához? Egyáltalán ez az egész menü passzol össze?2011. júl. 4. 12:03
1/5 anonim válasza:
Szerintem leves nélkül is elég tartalmas, a tortáig én már nem jutnék el :)A borzaskához két köretet is készítenék: krumplipürét és egy salátát (az én párom pl. inkább salátával eszi, neki a krumpli túl sok hozzá).
2/5 anonim válasza:
jó az elgondolásod, én a borzaska mellé meggymártást, vagy vegyes gyömölcsmártást kínálnék. a krumpli már tényleg sok lenne mellé, miután a borzaska is krumplis.
a pavlova pedig egyenesen isteni.
bátran vágjál bele:)
üdv.
3/5 anonim válasza:
a leves fontos, és 5 perc alatt kész. Megnyitja a menüsort, előkészíti a gyomrot és a szellemet az ebédre.
4/5 A kérdező kommentje:
Esetleg a pavlov torta helyett még gondoltam almás-fahéjas cobblerre fagyival. De talán a pavlov torta kicsit különlegesebb, nem?
Köszi az eddigi válaszokat. :)
2011. júl. 4. 13:15
5/5 anonim válasza:
A Pavlova-torta nagyon finom kiwi-vel, próbáld ki, én így készítettem, nem volt fojtós, pont jó volt az édes-hab és kesernyés kiwi összeállítás :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!