Mit gondoltok erről a tortáról?
Ugyebár lapokból készül ,ezt ,hogy kell elképzelni ,milyen vastagságúak ? Ugye nem olyan vékony a lapja ,mint a hatlaposé ?
Tényleg lehet ilyen magas ? A krém ízét mihez tudnátok hasonlítani ? :)Nagyon lehet majd benne érezni a tejszínt ?
Bocsi a sok kérdésért ,csak nagyon fontos ,hogy jól sikerüljön ,szülinapra lesz . :)
Első sorban olyan válaszát várom akik már kipróbálták,de a többi is jöhet !
Köszi ! : )
Szia!
Még nem próbáltam, de eleget sütöttem már.
Nem hinném, hogy 6 lapos vastagságú lesz a tészta, inkább piskótaszerű. Végül is 3 lapból nem lehet magas tortát készíteni.
A krém nem hinném, hogy nagyon tejszínízű lenne, mert a 600g étcsoki eléggé erőteljes ízt fog adni. :)
Szerintem jó lesz, igazi csokibomba.
Üdv!
Kedves Kérdező!
Célszerűbb lett volna egyenesen engem kérdezned:-)
Ez egy háromlapos, szép magas torta, a lapok vastagsága egyenként kb. 2 cm. Egyáltalán nem tömény, nagyon finom, erőteljes csokiíze van.
A tejszínt egyáltalán nem lehet benne érezni, az csak arra szolgál, hogy a csoki krémszerű legyen és tudj vele dolgozni.
Egyébként nagyon egyszerű elkészíteni és eddig még mindig nagy sikere volt.
Remélem tudtam segíteni, jó sütkérezést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!