Nálam is ez a baj, hogy nagyon nem szeretem az almát mint étel, és a párom is így van ezzel, ezért nem sütök ilyen dolgokat. Persze én megenném , de nincs értelme, hogy elkészítsem (én is nézegettem ezt a receptet), mivel nem csak magamnak főzők.
-első-
Szia!
Én egy kis sütőport tennék a "masszába"!Vigyázz a tejes tészták hamar barnulnak ,közepes hőfokon süsd!
Jó kis recept érdemes kipróbálni!
Nyugodtan készíthető csirkemellből is ,mert ennél a bundázási módszernél nem lesz túlságosan száraz.A tészta és a hús kiegyenlíti egymást!
Csirkecomból is megpróbálhatod,csak ügyelj oda el ne "ázzon",mert ugye az jóval szaftosabb hús mint a mell!Ha sok húsnedv marad a panír alatt,ledobhatja magáról!
Azt javaslom 1 evőkanál liszttel többet használj!
Minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!