"Házi Vacsoracsata" menüsor ötlet?
Figyelt kérdés
DESSZERTnek csoki szuflét gondoltam vanília fagyival, elő és főételre ötletem sincs2010. nov. 3. 18:41
1/5 anonim válasza:
Előételnek készíthetnél valami mártogatós kaját, akár zöldségeket felszeletelve, csíkozva panírban megsütni, mártogatónak hozzá lehet tzatziki, guacamole, vagy bármi, amit szerettek. De csinálhatsz esetleg pirítóst is, amit tatárbeefsteakkel is tálalhatsz, vagy körözöttel, zöldségekkel. Főételnek.. húú.. bármit készíthetsz igazából, de szerintem valami könnyebbet válassz, neked is egyszerűbb dolgod lesz, meg mivel előétel és desszert is lesz, nem kell túl laktató főétel. Erre most hirtelen semmit nem tudok így mondani, hogy mit készíts, millió lehetőséged van, szétnézhetsz a neten is, biztos találsz valami jót! :)
2/5 anonim válasza:
hát ha engem akarnál levenni a lábamról akkor
előétel: pirítós avokádókrémmel vaagy hideg gyümölcsleves
főétel: hortobágyi húsospalacsinta
desszert pedig amit írtál :)
3/5 anonim válasza:
Csorbaleves, Dubarry szelet, zöldséges rizzsel, vegyes vágottal, és a desszerted.
4/5 anonim válasza:
Engem meggyőznél egy paradicsom vagy gyümilevessel. Főételnek meg szívesen bepuszilnék egy kis tejszínes-gombáa csirkemellet salátával. A desszertedet is elfogadnám most.... (egy 8.hónapban lévő kismama:)
5/5 anonim válasza:
Hmm én előételnek valami salátát csinálnék..mondjuk rák saláta, vagy csirkesaláta...
Főétel pedig... sült kacsacomb, dinsztelt káposzta rizzsel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!