Kacsa sültet megtöltöm káposztás cvekedlivel az elég köretnek, vagy kell még valami hozzá? Jó ötlet?
Figyelt kérdés
Úgy gondoltam hogy ,megtöltöm és úgy sütöm meg !!2011. nov. 1. 17:29
1/5 anonim válasza:
Max. valami pikáns mártást készítenék hozzá! (fokhagymás, tormás, sajtos stb.)
:D
Mondjuk sosem jutott volna eszembe, hogy sült mellé káposztás cvekedlit adjak köretnek, de nem lehet rossz!
2/5 anonim válasza:
Elég érdekes ötlet. De a kacsa sült elég zsíros. A kacsába még egy tányérnyi cvekedli sem fér.
Tört krumplit,vagy párolt káposztát adnék még mellé.
3/5 anonim válasza:
Én láttam, ahogy Bede RÓbert megtöltötte a kacsát káposztás tésztával:)
arra nem emlékszem mit dekorált mellé, de szerintem elég laktató magával a töltelékkel.
4/5 anonim válasza:
Mit csinálsz? Kacsát megtölteni káposztás tésztával?! Minek? A kacsahús a legizletesebb húsok egyike. Csak sózni kell. Inkább készíts hozzá finom párolt káposztát és sós ízben főtt krumplit. A káposztás tészta nem erre való!
5/5 anonim válasza:
Kedves utolsó! Ha valaki ki akar próbálni valami szokatlant, azért nem kell a szívünkhöz kapni.
Amúgy Google is rengeteg káposztástésztával töltött kacsareceptet jegyez...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!