Fokhagymás csirkemell? Hogyan csináljam? Ötletek?
Figyelt kérdés
2010. jan. 26. 20:54
1/3 anonim válasza:
én tejszínes, sajtos, fokhagymás, ha szeretitek még esetleg gombás szósszal csinálnám:)
2/3 anonim válasza:
Hát ez így egy tág fogalom. Mert sütőben sütve is lehet meg serpenyőben is. Serpenyőben vékonyra szelem a cs.mellet, majd jó sok fokhagymát, sót teszek rá és vajon sütöm meg.
Sütőben kicsit vastagabb szeleteket csinálok színétn só, esetleg bors, fokhagyma, és a tetejére, meg alatta is vastagon sajt amit durvára reszelek. Köretnek krumplipüré, vagy vele sült burgonya, rizi-bizi, sült zöldség stb.... Fokhagyma helyett csinálhatod fokhagyma krémmel is, de akkor a sóval óvatosan bánj, mert a krém is sós.
De használhatsz bármilyen fűszert, piros aranyat, ketchupot, tehát a fantáziádra van bízva hogy mivel és hogyan ízesíted. És lehet már kapni olyan sütőzacskót amihez van fűszerpor is, az is finom, de az nem egészséges.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Igen, serpenyőben szeretném csinálni! Én is valami olyasmire gondoltam, hogy vékony csíkok, zúzott fokhagyma, só, bors.... tovább még nem tudom.
2010. jan. 26. 21:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!