Mi finomat főztök ma?
Figyelt kérdés
:)2014. nov. 3. 10:23
11/15 anonim válasza:
Tegnapról maradt egy halom bogracsgulyás, sütöttem hozzá csörögét.
12/15 anonim válasza:
Nálunk ma tegnapi maradék van:zöldborsó leves és krumplipüré almakompóttal, rántott pulykamellel(ezt az egyet csináltam ma frissen)
Vacsorára hidegtál lesz, kaszinó tojás, körözöttel töltött sajttekercs és sonkatekercs, ebből viszünk holnap reggelire is a munkahelyre/iskolába.
Ebédre holnap főzök egy nagy adag babgulyás ebből marad szerdára is+ mákos és diós tészta ki mit kér rá, ebből is többet főzök és szerdára a maradékból lekváros diós rakott tészta lesz:)
13/15 anonim válasza:
Mirelit fejtőbabból csináltam főzeléketm hozzá csirkefasírtot.
14/15 anonim válasza:
Wifon levest reszelt sajttal, aztán szikkadt kalácsot bundás kalácsnak :)
15/15 anonim válasza:
Nálunk tejszínes zellerleves volt friss snidlinggel megszórva és rozmaringos-gombás tagliatelle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!