Mi finomat főztök valentinra -baba mellett?
Utolsóva egyet értek. Nekem ne szabja meg senki, hogy melyik nap töltsek el egy romantikus estét a párommal.
Amúgy meg szerintem ez is Murphy. Tuti az nap este lenne a legnyűgösebb a gyerek, amikor én 3 fogásos valentin-napi vacsorát főzök, és 5 percenként kéne rohangálni hozzá.
Én akkor romantikázok a férjemmel, ha tudom, hogy a gyerek aznap végképp kiütötte magát és nem lesz este hiszti az elalvássa, időben lefekszik stb.
Már bocsi,de nem a véleményetekre volt kíváncsi!! Azt kérdezi mit főztök valentinra-baba mellett??? Ha Nektek nem szimpatikus ez az "ünnep" tartsátok már meg magatoknak a véleményeteket!!!!!!
A kérdésre válaszolva:
Természetesen azt ami a kedvence a férjnek. Én csilis babot csinálok,hogy a kedvében járjak.
Vagy vmi rakott dolgot is meg lehet oldani. Desszertnek meg ha nincs idő sütire,akkor puding,vagy egy tábla csoki,esetleg eper-tejszínhab,pezsgő ;P és TE :D
Én is a kedvencét főzöm ^^ Nem nagy cucc, Spagetti Carbonara ^^
A desszert én leszek...szó szerint ^^
::::::::...ez nem arról szól,hogy ez az egyetlen este amikor együtt lehettek...nem ezt szabja meg senki...ez a Szerelem megünneplése...mint egy szülinap, vagy a karácsony.Miért kell felháborodni mert valaki szeretné megünnepelni? BAKA
^^
16:14-essel es 20:07-essel ertek eggyet!!!
Amugy miert kell bunkonak lenni?Raadasul nem a kerdesre valaszoltak sokan.
Kedves Kerdezo:ne torodj veluk.Nekik valoszinu nem fontos a romantikazas.Orulok h neked fontos es azon gondokozol h lephetned meg parodat.Baba mellett is kell az osszebujas.
Amugy en is a ferjem kedvencet fozom:csirke porkolt,nokedlivel.Sutin meg gondolkozok a palacsinta a kedvence de az sok lenne mar a porkolt melle.
Innen szoktam szemezgetni es valoszinu ezt a Raffaello szeletet fogom megsutni mert nem reg sutottem es nagy sikert aratott.Nagyon egyszeru es nagyon finom:)
Basszus miért nem a férjetek kényeztet titeket, ő is főzhetne...
Amúgy én nem főzök semmit, kap tőlem csokit, remélem én is.
ha nem szoptatnék, valszeg pezsgőznénk, vagy valami ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!