Hogy veszem észre ha a piskótához való tojás fehérje hab összetört?
Figyelt kérdés
2014. nov. 1. 18:15
1/2 anonim válasza:
Úgy néz ki, mintha vizesedne az alja, nem tudom jobbam leírni. Nem kemény már, hanem kissé folyós.
2/2 anonim válasza:
Ha túlverted, így néz ki: [link]
Ha a tál alján elkezd folyósodni, az annak a jele is lehet, hogy túl sokáig hagytad állni a felvert habot. A tészta készre keverése közben pedig abból látod, hogy összetörted a habot, hogy már nem olyan könnyed, buborékos a kevercs, de ez még mindig kisebb baj, mintha túlverted volna a fehérjét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!