Csirke alsó combot csinálnék, hogyan?
Csinálj zöldséges csirkecombot: egy tüzálló tálat kenj ki olajjal. Vegyes zöldséget (amiket szerettek, minél több féle, annál jobb lesz) kever össze, füszerezd só, borssal meg amilyen füszereket még kedveltek, a felét öntsd az elökészitett tálba, a befüszerezett csirkecombokat fektesd rá, fedd be a maradék zöldségekkel és a sütöben (150-160 fok) süsd addig, amig a húsok megpuhulnak (kb. 1 óra), ekkor a combokat húzd fölülre és pár perc alarr piritsd át. Igy egy menetben megvan a hús és a körités, a zöldségektöl a csirkehús nagyon finem aromát kap - és igy még igen kalóriaszegény is. Ha nem figyeltek a kaloriákra, akkor párolt rizzsel, sült hasábkrumplival, petrezselymes krumplival tálalhatod - esetleg adhatsz nokedlit is.
Mi nagyon szeretjük, mert gyorsan össze lehet késziteni, egyszerü és finom.
Szia! én szoktam úgy csinálni, hogy hegyes késsel kicsontozom, kis szeletkéket kapok így.tenyérbe fogom, teszek rá egy szeletke finom szalámit /paprikás/ és egy
kis hasáb sajtot.összehajtom, összenyomogatom, és ezt a
gömböckét bepanírozom.sütés közveb forgatom, hogy egyenletesen piruljon.rántotthús ugyan de mégis más, mint
a sima.
üdv.-eri-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!