Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Csirke alsó combot csinálnék,...

Csirke alsó combot csinálnék, hogyan?

Figyelt kérdés
Általában befűszerezem és tepsiben sütőben megsütöm. Most vmi mást is kipróbálnék.
2010. jan. 25. 15:00
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Rántottan próbáltad már? De mi még pörköltnek is szoktuk enni...
2010. jan. 25. 15:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
A csirkecombokat sózd be. Forgasd meg ízlés szerint fűszerezett (bors, paprika) lisztben, majd így tedd tepsibe. Hagymát vágj fel karikákra, a hagymát is forgasd bele a fűszeres lisztbe és pakold a csirkecombok tetejére. Legalább 1 450g-os tejfölt keverj össze reszelt sajttal (füstölttel a legfinomabb) és öntsd rá a csirkecombok tetejére. Így süsd meg. A sütés elején kb. 45 perc érdemes letakarva sütni, hogy puhuljon, majd levenni a fóliát és tovább sütni kb. 45-60 percig míg szép piros lesz a teteje.
2010. jan. 25. 15:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:

Csinálj zöldséges csirkecombot: egy tüzálló tálat kenj ki olajjal. Vegyes zöldséget (amiket szerettek, minél több féle, annál jobb lesz) kever össze, füszerezd só, borssal meg amilyen füszereket még kedveltek, a felét öntsd az elökészitett tálba, a befüszerezett csirkecombokat fektesd rá, fedd be a maradék zöldségekkel és a sütöben (150-160 fok) süsd addig, amig a húsok megpuhulnak (kb. 1 óra), ekkor a combokat húzd fölülre és pár perc alarr piritsd át. Igy egy menetben megvan a hús és a körités, a zöldségektöl a csirkehús nagyon finem aromát kap - és igy még igen kalóriaszegény is. Ha nem figyeltek a kaloriákra, akkor párolt rizzsel, sült hasábkrumplival, petrezselymes krumplival tálalhatod - esetleg adhatsz nokedlit is.


Mi nagyon szeretjük, mert gyorsan össze lehet késziteni, egyszerü és finom.

2010. jan. 25. 15:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
vagy egy jó paprikás csirkét:)
2010. jan. 25. 20:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia! én szoktam úgy csinálni, hogy hegyes késsel kicsontozom, kis szeletkéket kapok így.tenyérbe fogom, teszek rá egy szeletke finom szalámit /paprikás/ és egy

kis hasáb sajtot.összehajtom, összenyomogatom, és ezt a

gömböckét bepanírozom.sütés közveb forgatom, hogy egyenletesen piruljon.rántotthús ugyan de mégis más, mint

a sima.

üdv.-eri-

2010. jan. 26. 08:35
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!