Apróra lehet vágni fokhagymát sütéshez?
Figyelt kérdés
Sült csirkemájhoz apróra vágjam a fokhagymát vagy egészben süssem vele? Valahol azt olvastam hogy ha apróra vágjuk keserü lesz az étel tőle?2014. okt. 20. 22:23
1/4 anonim válasza:
Ha nem égeted meg, nem lesz keserű.
Olaj, foki és szinte azonnal rá a máj, vagy zöldségek. A fokit épphogy kapasd meg (kb. fél perc elég).
2/4 anonim válasza:
Éppen hogy üveges legyen a fokhagyma, amikor rádobod a májat és nem lesz baj. :)
3/4 anonim válasza:
Vághatod apróra is, én ilyenkor a májjal együtt teszem bele a nem túl forróra hevített libazsírba/vagy csirkezsírba, mire a máj átsül, addigra a fokhagyma is és nem ég el, nem lesz keserű.
4/4 Ügyet Lenke válasza:
Ha apróra vágod akkor nagyobb az esélye, hogy keserű lesz, mert megég, egyben dobd bele az olajba, nem lesz semmi baja, s a májnak sem kell sok sütés úgysem. A májat ne sózd sütés előtt!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!