Mit gondoltok az alábbi receptről?
Figyelt kérdés
(Nem kell likeolni, elég ha mellette elkattintassz)
Egyébként azért kérdezem, mert nem tudom, hogy az ilyen oldalak recept szempontjából mennyire megbízhatóak, "felsülni" meg nem szeretnék vele. :)
2014. okt. 13. 15:34
1/7 anonim válasza:
Jó ez a recept jó. csináld bátran én is ezzek az annyag hányadokkal csináltam .
2/7 anonim válasza:
Nekem tetszik én biztosan hogy kipróbálom a héten. Köszi, hogy feltetted:)
Azért először magadnak próbáld ki, hogy rájöjjél a techikára, és, hogy ízlik-e. Vendégeknek csak utána.
4/7 anonim válasza:
Ilyet szokott csinálni a testvérem jó hagymásan, szalonnásan, kolbászosan, finom, de nekem annyira nem ízlik. Valahogy nem az én világom.
5/7 anonim válasza:
Nekem tetszik,ki is próbálom. A toltelôk nem marad nagyon nyers a kevés sutéstol?
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
A párommal akarom megcsinálni vacsira egyszer, csak féltem, hogy félig kész vagy esetleg hibás recept. :)
2014. okt. 14. 07:15
7/7 anonim válasza:
Ez nagyon jó kis recept! Kifejezetten tetszik! Köszönöm, hogy feltetted!!! Kíváncsi leszek, hogy vajon ízre milyen lesz a tészta is, főleg olaj nélkül sütve!
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!