Mit gondoltok, jó lesz ez így, ha tepsiben megsütöm?
Főzök ki spagettit.
Tejfölt kikavarom fűszerekkel, és teszek bele kukoricát, babot, sárgarépát. Ezt ráöntöm a spagettire, összekavarom, beleöntöm tepsibe, és reszelek rá sajtot, megsütöm.
Ehető lesz? Most csak ezek vannak itthon :/
Jó ez a zöldséges ragu, persze elő kellene párolni a zöldségeket. bár gondolom a kuko és a bab konzerv. én egy kis hagymát dinsztelnék zsiradékon, azon megpárolnám a répát, majd összekeverném a babbal és a kukoricával.
utána egy keverőtálban összekeverném a kifőtt tésztával. egy nagypohár tejfölt elkeverném a fűszerekkel,- esetleg 1 2- tojással is-és ezzel is átkeverném a zöldséges tésztát.
Ekkor bele egy kikent tepsibe, megszórni bőven reszeltsajttal és mehet a sütőbe. szép pirosra sütni, amit majd lehet kockákra vágva fogyasztani.kecsappal nagyon finom.
Én egy kis hússal és mexikói mixszel szoktam hasonlót készíteni, egyik kedvencünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!