Mit gondoltok erről a receptről?
Most találtam ezt a receptet, de mivel nem sok sütit csináltam eddig, nem tudom megítélni. Sütés nélküli kókuszos rudacskák. 250g porcukor, 200g tej, 150g kókuszreszelék, ezeket összedolgozom, két részre osztom az egyikbe teszek ételfestéket. Téglaformát készítek belőle és a festett tetejáre teszem a simát, és lehűtöm. Ennyi. Jó ez így megéri megcsinálni??
Előre is köszönöm! :)
szerintem nem, de tényleg nem tudom. Ha mindneképp erre a receptre voksolsz, akkor én daráltkekszet margarint és kakaóport is tennék bele, viszont úgy már inkább kókuszgolyó. Vagy csak a 2/3-át csinálnám meg kakósra a maradék egyharmadot az eredeti recept alapján és a két barna réteg között lenne egy édes kókuszos réteg.
Mindneképp valami kókuszosat szeretnél? Vagy főzés nélkülit? Vagy csak simán egyszerűt?
Ráér még, csak gondoltam magamnak megcsinálom előtte a prototípust, lemeozni, h mégis milyen :D
Nem muszáj kókuszosnak lennie :)
kókuszkocka sima keverős tésztából sziv formában, esetleg tortabevonóval leöntve, és kókusszal megszórva.
ird be gugliba kókuszkocka :-) piskótához hasonló, csak kevés méz is van benne. szerintem elronthatalan. persze, ha nem hagyod nyersen a tésztát. és finom. -egyszerü-
ez a cukor,tej,kókusreszelék szerintem borzalmas lehet(((((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!