Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Gondoltam összedobom ezt a...

Gondoltam összedobom ezt a kis édességet. Mit gondoltok, jó lenne?

Figyelt kérdés
Kakaóport, tejet, banánt és egy kis mézet összemixelnék egy csokis habbá. Egy recept alapján találtam, de kihagytam az avokádót a mixből. Ez finom lehet? :) Meglepinek akarom.
2013. márc. 20. 13:58
 1/10 A kérdező kommentje:
Ill. mivel tuningolhatnám? :D Nincs itthon túl sok mindenem, ezek alapján ötletlejetek. :P
2013. márc. 20. 13:59
 2/10 anonim ***** válasza:
33%

undi :DD

de próbaszerencse :)

2013. márc. 20. 14:01
 3/10 A kérdező kommentje:
:DD Igen szerintem is kicsit, a banán miatt, de nincs más itthon... még kiwi van. Nincs itthon pénz, de nagyon szeretnék egy kis meglepetést okozni... bár lehet hogy ilyen meglepetés nem kellene senkinek. :DD
2013. márc. 20. 14:03
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Egyaltalan nem undi,igy szoktak a banant tejjel turmixolni,tej,banan,mez.Igaz en nem csinaltam,de finom lehet,a kakaoval nem vagyok biztos,lehet nem is lenne rossz,probalj ki egy keveset.
2013. márc. 20. 14:16
 5/10 anonim ***** válasza:

Finom lesz ez! Én is szoktam ilyet csinálni!

Nyomhatsz az ital tetejére tejszínhabot, ha van otthon.

Szórhatsz rá darált mogyorót, diót.

Önthetsz rá csokiszirupot is!

2013. márc. 20. 14:22
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippeket! Remélem akkor jó lesz! :)
2013. márc. 20. 14:26
 7/10 anonim ***** válasza:

5. vagyok.

Itt vannak jó kis turmix receptek:

[link]

2013. márc. 20. 14:26
 8/10 A kérdező kommentje:

Ez nem turmix, hanem puding lenne. :) Ezt a receptet veszem alapul, avokádóm nincs.

[link]

2013. márc. 20. 14:31
 9/10 anonim ***** válasza:
Jah, értem! Ez is biztos finom lesz! A recept alapján jónak tűnik! :)
2013. márc. 20. 14:37
 10/10 anonim ***** válasza:
Én is imádom a banánturmixokat, mitől lenne már ez undi?? Én se mézet, se más édesítőszert nem teszek bele, mert a banántól meg a tejcukortól amúgyis nagyon édes. Persze ha te édesszájúbb vagy, nyugodtan tegyél bele mézet, nem rontja el, sőt. Én fahéjat és kókuszreszeléket is szoktam bele tenni. Kakaóval is próbáltam már (holland keserűvel), isteni. Ha van otthon rum vagy likőr, azzal is feldobhatod.
2013. márc. 20. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!