Pudingot készítek. Rama vajat meddig kell géppel verni míg habos lesz? Mennyire lesz habos? Mi az hogy habosodásig kell verni mixerrel?
Figyelt kérdés
2010. jan. 23. 19:07
1/3 anonim válasza:
Ez tulajdonképpen azt jelenti, hogy jó krémes és sima legyen. Nem kell nagyon sokáig, látni fogod, amikor már elég sima és könnyű.
2/3 anonim válasza:
Puddingba minek kell a margarin?
3/3 anonim válasza:
Mert van olyan pudingrecept, hozzá teszem, az eredeti puding recept, amibe kell a vaj vagy a margarin.
Pl: [link]
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!