Valami jó ötletek?
Figyelt kérdés
Valamelyik este szeretném meglepni a páromat egy meglepi vacsival ehhez szeretnek segítséget kérni. Olyan ételt szeretnék készíteni ami könnyű,gyorsan megvan,nem is túl drága és passzol hozzá a vörösbor2014. okt. 6. 17:47
1/6 anonim válasza:
Gombaleves pirított hagymával
Vörösboros kacsamell párolt répacsíkokkal, salátával.
Desszertnek egyszerű csokis brownie, én nagyon szeretem a csokis dolgok mellé a jó száraz vörösbort :)
2/6 A kérdező kommentje:
koszi .ez nem is rossz.:)
2014. okt. 6. 18:40
3/6 anonim válasza:
Gyors, finom, megfizethető, és fél óra alatt megvan, és a szalonna miatt tuti bejön majd a párodnak: carbonara spagetti
Pont egy jó vörösborral tudom a legjobban elképzelni :)
4/6 A kérdező kommentje:
spagettit imádja is. Es megegyszer koszi az otleteket :)
2014. okt. 7. 14:21
5/6 anonim válasza:
hát azért valljuk be a kacsamell nem épp a legolcsóbb...
Én is tésztát akartam javasolni csak én milánóit vagy bolognait!!
6/6 anonim válasza:
Kinek mi az olcsó... szerintem a drágától távol áll. Plusz nem kell 2 kilót megvenni belőle, 2 főre kb. 600g-ra van szüksége, az tényleg olcsón kijön :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!