Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ötletek vasárnapi ebédhez?

Ötletek vasárnapi ebédhez?

Figyelt kérdés
Kipurcant tegnap sütőm csak hetfon tudom vinni javitoba,ugyhogy tudnatok nekem mondani recepteket foetelhez amihez nem kell a Sütő,kirantot hus és a fasirton kivul?
2014. szept. 6. 14:38
 1/8 anonim ***** válasza:
73%
Husleves sok zöldséggel, csigatészta, marha csont, és lábszár hus. A sok zöldségből vadas a főtt marhával. A csont velő a piritósra való. Zsemle gombóc. Szilvás bögrés.
2014. szept. 6. 14:46
 2/8 anonim ***** válasza:
63%
Bögrés sztornó, nincs sütő- bocsánat.
2014. szept. 6. 14:48
 3/8 anonim ***** válasza:
72%
Aktuális anyagok felhasználása. Fejtett bableves, füstölt hussal, kolbásszal. Palacsinta- bármilyen.
2014. szept. 6. 14:50
 4/8 A kérdező kommentje:
Aranyosak vagytok,köszönöm.Az a baj hogy Vadast tegnap csináltam,bab főzelék meg a heten volt,a leveskevel nincs gond csak a másik felével,sult tarja lett volna menure de most mar sztornozva :(
2014. szept. 6. 15:05
 5/8 anonim ***** válasza:
60%

Halészlé/gulyás leves/sertésragu leves/csülkös bab leves/ csülkös lencsegulyás(tarjából is megtudod csinálni)

Ezek tartalmasabb levesek, jó utánuk a túró/szilvás gombóc/fánk/sajtos-tejfölös lángos

Hagymás máj krumplipürével, uborkával

Rántott gomba/cukkini/brokkoli/karfiol/sajt/hal rizi-bizivel tartármártással

Paradicsomos húsgombóc főtt krumplival

Lecsós szelet rizzsel

Tejszínes kukoricás pulykaragu tésztával/rizzsel

Krumplipüré fokhagymás natúr szelettel, paradicsom saláta

Vörösboros marhapörkölt nokedlivel, uborkával

Pacalpörkölt főtt krumplival

Túrós tészta egy tartalmasabb leves után

Desszertnek kókusz golyó/tekercs, tiramisu, puding babapiskótával/édes keksszel, palacsinta-ha "különlegesebbet szeretnél" akkor kókuszkrémmel megtudod tölteni, rá pedig csokit csepegtetsz, gofri-nutellás/lekváros/kakaós/pudingos stb

sport szelet, raffaelló golyók, tejberizs gyümölcskocsonyával

2014. szept. 6. 15:32
 6/8 A kérdező kommentje:
Kedves utolso koszonom szepen,ebből lehet válogatni azt hiszem alakul az ebedunk megkérdezem a családot melyikre vágynak jobban,mindegyik eleg régen volt mar,ugyhogy leírtad a jövő hétre is a menunket :)
2014. szept. 6. 16:04
 7/8 anonim ***** válasza:
63%

Örülök, hogy segíthettem:)

Sütő nélkül tudsz csinálni főzelékeket raguval/ főtt hússal/natúr szelettel is.

Lecsó rizzsel/nokedlival/kenyérrel.

Grízes/mákos/káposztás/krumplis tészta-tartalmasabb levesek után nagyon jó szerintem.

Meggyszósz főtt hússal.

Paprikás krumpli, tarhonyás hús, rizses hús, különféle rizottók.

Hentestokány tésztával.

Paradicsomos káposztafőzelék fasírttal.

Igazából a rakott dolgokon és a sütiken kívül bármit eltudsz készíteni tűzhelyen.

2014. szept. 6. 17:02
 8/8 anonim ***** válasza:

A leveshez nem kell sütő, szóval mondjuk készítenék egy tejfölös paprikakrémlevest, hozzá serpenyőben, zsiradék hozzáadása nélkül pirítanék kenyérkockákat.

Másodiknak vékonyra szelt marhából roládokat készítenék tejszínes-zöldfűszeres töltelékkel. Szép mély serpenyőben kell párolni fedő alatt, aztán alaplével felönteni, és készre sütni, nem kell hozzá sütő. Krumplipürével, zöldsalátával tálalnám.

2014. szept. 6. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!