Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Vasárnapi ebédre nem ciki a...

Vasárnapi ebédre nem ciki a rakott krumpli?

Figyelt kérdés
Ezt kivánom .
2014. máj. 18. 10:35
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Miert lenne ciki? En kizart, hogy ezt ennem, mert nem szeretem, de cikinek nem ciki.:)

Nalam egyebkent turogomboc keszul, siman, dioba forgatva. Lehet, hogy keszitek hozza eperontetet, mert rengeteget vettem, es nem akarom kidobni, mert megfonnyad.:)

2014. máj. 18. 10:39
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha éppen ezt kívánod, mi benne a ciki?
2014. máj. 18. 10:41
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Miért lenne ciki? Csak annak ciki, aki nem szereti.
2014. máj. 18. 10:41
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy ciki, mindenki azt főz, amit szeret, és amire lehetősége van.nem kell foglalkozni a sztereotípiákkal...
2014. máj. 18. 10:48
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Ez egy különlegesebb étel számomra, ritkán készítek sütőben ételt...

De amúgyse ciki, amúgyis ki előtt, magad előtt? Ha azt kívánod, edd azt. Én simán csinálnék paprikáskrumplit karácsonyra, igazából gyerekkoromban el is határoztam, hogy ezt fogom tenni, de ez már bonyolult és lelki. Az volt az egyik kedvencem egyébként.

A párom ma zöldséges rántottát akar enni, valószínűleg azt is fog. Én reggel rántottáztam, úgyhogy nekem lehet, hogy sült zöldség lesz :) De ha zsírtejet ennék ebédre, vagy egy kiló savanyúkáposztát, az is az én dolgom lenne, joga senkinek nincs beleszólni...

2014. máj. 18. 10:50
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Ciki azt enni, amit kívánsz? Hát ez új.... :)
2014. máj. 18. 10:58
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy ciki,sőt a rakott krumpli nálunk még kicsit ünnepibb is, ritkán csinálunk. A vasárnapi ebéd meg ugyanolyan, mint a többi napokon.
2014. máj. 18. 11:07
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha arra gondolsz, hogy régen "szegényes" ételnek számított, még akkor sem!
2014. máj. 18. 11:18
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
8: Ma már sajnos elég drága is, tojás, kolbász, tejföl... Tegnap döbbentem meg, hogy alig látok 1000 Ft-os kilóár alatt tejfölt... Tavaly ilyenkor még 400 körül vettem, és nem nagyon kellett vadászni!
2014. máj. 18. 11:21
 10/13 anonim ***** válasza:

#9: Ó, én már nem használok ilyesmit. Az én tejfölöm kesudióból van, de a rakott krumpliba nem teszek :D

Szerintem sem egy hű, de olcsó étel a rakott krumpli, persze nem is kifejezetten drága, ha az ember úgy csinálja... A sajt mondjuk nem árt, ha 5-8 ezer/kg rá (nekünk 5-6, mindig akció keretében vesszük), a parmezán csodás dolog, múltkor merengtem rajta, hogy mennyivel jobban megéri, mint az 1500-as trappista, amiből 10 dekában nincs annyi íz, mint a parmezánban egyben...

A sajt nálunk elég alap a rakott krumpli esetében, mivel húst nem teszünk bele s most már ugye tejfölt sem, igaz, remek házi tojást azt sokat :)

Node miért kellene flancos és drága ételt enni vasárnap?

2014. máj. 18. 11:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!