Vasárnapi ebédre nem ciki a rakott krumpli?
Miert lenne ciki? En kizart, hogy ezt ennem, mert nem szeretem, de cikinek nem ciki.:)
Nalam egyebkent turogomboc keszul, siman, dioba forgatva. Lehet, hogy keszitek hozza eperontetet, mert rengeteget vettem, es nem akarom kidobni, mert megfonnyad.:)
Nem. Ez egy különlegesebb étel számomra, ritkán készítek sütőben ételt...
De amúgyse ciki, amúgyis ki előtt, magad előtt? Ha azt kívánod, edd azt. Én simán csinálnék paprikáskrumplit karácsonyra, igazából gyerekkoromban el is határoztam, hogy ezt fogom tenni, de ez már bonyolult és lelki. Az volt az egyik kedvencem egyébként.
A párom ma zöldséges rántottát akar enni, valószínűleg azt is fog. Én reggel rántottáztam, úgyhogy nekem lehet, hogy sült zöldség lesz :) De ha zsírtejet ennék ebédre, vagy egy kiló savanyúkáposztát, az is az én dolgom lenne, joga senkinek nincs beleszólni...
#9: Ó, én már nem használok ilyesmit. Az én tejfölöm kesudióból van, de a rakott krumpliba nem teszek :D
Szerintem sem egy hű, de olcsó étel a rakott krumpli, persze nem is kifejezetten drága, ha az ember úgy csinálja... A sajt mondjuk nem árt, ha 5-8 ezer/kg rá (nekünk 5-6, mindig akció keretében vesszük), a parmezán csodás dolog, múltkor merengtem rajta, hogy mennyivel jobban megéri, mint az 1500-as trappista, amiből 10 dekában nincs annyi íz, mint a parmezánban egyben...
A sajt nálunk elég alap a rakott krumpli esetében, mivel húst nem teszünk bele s most már ugye tejfölt sem, igaz, remek házi tojást azt sokat :)
Node miért kellene flancos és drága ételt enni vasárnap?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!