Hal sütési ötletek (lent)?
Üdv.
Halfilét sütnék,viszont olaj nélkül.
Vagyis maradt a tepsis.
Viszont ott leszokott ragadni.
Hogyan tudnám megsütni úgy,hogy ne ragadjon le?
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Próbáltam sütőpapíron is,lényegében eggyé vált vele,nem leragadt.
Bár gondoltam olyasmire is,hogy bőrös felével lefele sütöm,és ha az leragad maximum lejön,a bőrt úgy sem eszem meg sosem.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
sütőpapíron nem ragad le.
picit kend meg mind két oldalát kevés olajjal.
függetlenül attól h nem akarsz olajat használni
Láttam ilyen halfüstölő kampót,arra gondoltam,hogy a rácsot a legfelső fokra teszem és arra felakasztom ,alá pedig egy tepsi amibe mehet a belőle kicsöpögő víz,zsír vagy ilyesmi.
Félúton amikor már félig kész van egy üres kikent tepsibe fokhagyma, öntet,gomba,paradicsom abba a hal és ebben teljesen megsütni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!