Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ötletek, hogy mit rakjak a...

Ötletek, hogy mit rakjak a tésztába?

Figyelt kérdés

Csinálni akarok holnap meglepetésként olyat, hogy ilyen tésztába rakok valami tölteléket és akkor ilyen rózsaformába összehajtva megsütöm és tök szép. Csak nem tudom mit rakjak bele. Egy rész olyan lesz talán, hogy többféle ajtót reszelek, meg rakok bele főtt tojás darabokat meg sonkát ilyen picire vágva. De nemtudom még mit rakjak bele. Virslire gondoltam még felaprítva. De amúgy nem tudok főzni/sütni. A virslit előtte külön meg kéne főzni, mint a főtt tojást, aztán a tésztába rakva megsül vagy a virslinek elég ha a nyers virslit a tésztába rakom és akkor megsül rendesen benne? Vagy van valakinek valami ötlete, hogy mit rakhatnék bele, ami finom?

Ilyenbe amúgy, így fog kinézni (remélhetőleg): [link]

2014. aug. 18. 21:33
 1/2 anonim ***** válasza:

[link]

neten még van fenn rengeteg

2014. aug. 18. 21:52
 2/2 anonim ***** válasza:

En a virslit magaban is eszem, szerintem az fogyasztasra alkalmas. Remelem.

Tehetsz bele gombat, sajtdarabokat is. Amugy jol nez ki. :)

2014. aug. 18. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!