









A lisztet apránként csomómentesre kevered bármilyen folyadékkal,ami lehet víz, tej, tejföl, de kár joghurt, kefír is.
A lényeg, hogy homogén legyen,amit habverővel keverve lehet a legjobban elérni.
lehet hígabb és sűrűbb habarást is készíteni, ételtől függően.
Ajánlatos hűkiegyenlítéssel hozzákeverni a csendesen fővő ételhez. (keveset kiveszünk a meleg léből, szaftból, és elkeverjük a hideg habarással, ami langyos lesz és nem fog összemenni a forró ételben )





Ha nem bolti tejfölt használsz, hanem házit, vagy főzőtejszínt, akkor felesleges a hőkiegyenlítéssel vacakolni.
Vegyél egy zárható tetejű üveget. Öntsd bele a folyadékot (ahogy előttem írták) tégy bele lisztet. Zárd le az üveget a tetejével és rázd fel alaposan. Majd a forró ételbe öntsd lassan és kevergesd, amíg az étel megsűrűsödik.
Ezzel a módszerrel biztosan nem csomósodik össze, és könnyebb is, mint habverővel símára keverni a habarást.
A Google jó barátod...
Legközelebb a hülye kérdéseid üsd oda be, s megkapod a választ...





Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!