GYORS SEGÍTSÉG LÉGYSZI! Túl sok! Bors! Ot tettem a borsÓ főzelékbe. Mit tegyek? Mindjárt puha a borsó. A habarás segít majd rajta?
Figyelt kérdés
2012. jún. 29. 18:23
1/5 anonim válasza:
Vedd le a lángról, a borsót tésztaszűrőbe szűrd le, az alatta levő lét hagyd, hogy egy kicsit annak az edénynek az alján ülepedjen, amibe átszűrted. Majd óvatosan evőkanállal merd vissza az eredeti főzőedénybe a lé felsőbb rétegét, a sűrű része a borssal együtt maradjon ott, ahova leszűrés után került.
Majd visszaöntve bele a borsó-szemeket, folytathatod a főzést. A szemeken, ill. a vissza-kanalazott szafton úgyis maradt annyi bors, ami kell.
2/5 anonim válasza:
Így tökéletes, ahogy az előttem író leírta.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindkettőtöknek!Sikerült!:-)
2012. jún. 29. 19:04
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi :),finom lett :)
2012. jún. 30. 21:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!