Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ekkora főzőtököt lehet rántani?

Ekkora főzőtököt lehet rántani?

Figyelt kérdés
Van 3 db kb. 20 centiméter kívülről még zöld kis főzőtököm. Finoman szólva ideje korán le lettek választva. A kérdésem,hogy ezek ránthatóak már vagy esetleg a kelleténél nyersebbek éretlenebbek?
2014. szept. 27. 17:15
 1/4 anonim ***** válasza:
Én már rántottam ki normál főzőtökből is ujjnyi darabokat. Amikor gyalultam, úgy vigyáztam az ujjaimra, hogy meghagytam hasáb alakokat. Előfőzés nélkül rántottam ki, és nem maradt nyers. Bátran készítsd el.
2014. szept. 27. 17:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:

Ferde, kb másfél centis szeletekre vágd, és panírozva , kisütve nagyon finom lesz.nem nyers, nem éretlen, csak még zsenge, vagyis a legfinomabb :)

előfőzni semmiképpen nem kell !

2014. szept. 27. 17:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 A kérdező kommentje:
Rendben. Attól tartottam,hogy mivel annyira picik még a sütésre is alkalmatlanok,de akkor holnap az lesz a kajcsi
2014. szept. 27. 18:21
 4/4 anonim ***** válasza:

nem akarok beleszólni, csinálj, amit akarsz, de egy zsenge tökkel talán a legrosszabb, amit tehetsz, ha egy rakás zsiradékban kirántod.

Ezt a receptet pl. simán megcsinálnám patisszon helyett tökkel: [link]

de kereshetsz a neten más recepteket is, hidd el, sokkal többet ki lehet hozni a tökből, mint ha kirántod. :)

2014. szept. 27. 18:49
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!