Ekkora főzőtököt lehet rántani?
Figyelt kérdés
Van 3 db kb. 20 centiméter kívülről még zöld kis főzőtököm. Finoman szólva ideje korán le lettek választva. A kérdésem,hogy ezek ránthatóak már vagy esetleg a kelleténél nyersebbek éretlenebbek?2014. szept. 27. 17:15
1/4 anonim 



válasza:





Én már rántottam ki normál főzőtökből is ujjnyi darabokat. Amikor gyalultam, úgy vigyáztam az ujjaimra, hogy meghagytam hasáb alakokat. Előfőzés nélkül rántottam ki, és nem maradt nyers. Bátran készítsd el.
2/4 anonim 



válasza:





Ferde, kb másfél centis szeletekre vágd, és panírozva , kisütve nagyon finom lesz.nem nyers, nem éretlen, csak még zsenge, vagyis a legfinomabb :)
előfőzni semmiképpen nem kell !
3/4 A kérdező kommentje:
Rendben. Attól tartottam,hogy mivel annyira picik még a sütésre is alkalmatlanok,de akkor holnap az lesz a kajcsi
2014. szept. 27. 18:21
4/4 anonim 



válasza:





nem akarok beleszólni, csinálj, amit akarsz, de egy zsenge tökkel talán a legrosszabb, amit tehetsz, ha egy rakás zsiradékban kirántod.
Ezt a receptet pl. simán megcsinálnám patisszon helyett tökkel: [link]
de kereshetsz a neten más recepteket is, hidd el, sokkal többet ki lehet hozni a tökből, mint ha kirántod. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!