Rántani való velöt mivel szeditek ki a tojásból, hogy ne esen szét és a kezetek ne legyen tojásos?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 23. 14:13
1/5 anonim válasza:
Egy kézzel feltöröm a serpenyő oldalán, kibuggyan, aminek ki kell, mutatóujjam felől keletkezett félhéjból a fehérjét kifolyatom, a másik héj "seggére" helyezem, majd abból is kifolyatom. Nem lesz olyan. Kis gyakorlás. Két kézzel szerintem csak jobban kenődik a történet.
2/5 anonim válasza:
Salátáskanállal,aminek lyukas a közepe.De jó a műanyagvilla is,ha egy db-bal nem megy, kettővel. VAgy süteményfogó csipesszel-grillcsipesz is jó.
3/5 anonim válasza:
Két villával nagyszerűen lehet bűvészkedni.
4/5 anonim válasza:
A velőt egy nagyon picit meg kell főzni a panírozás előtt. Nem is főzni, inkább csak abálni. Így sziládabbá válik, és aztán könnyen lehet vele boldogulni.
5/5 doboszoli válasza:
Én is elő szoktam főzni, így könnyebb hártyázni, és egyben marad, nem kenődik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!