Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Rántani való velöt mivel...

Rántani való velöt mivel szeditek ki a tojásból, hogy ne esen szét és a kezetek ne legyen tojásos?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 23. 14:13
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Egy kézzel feltöröm a serpenyő oldalán, kibuggyan, aminek ki kell, mutatóujjam felől keletkezett félhéjból a fehérjét kifolyatom, a másik héj "seggére" helyezem, majd abból is kifolyatom. Nem lesz olyan. Kis gyakorlás. Két kézzel szerintem csak jobban kenődik a történet.
2014. ápr. 23. 14:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
Salátáskanállal,aminek lyukas a közepe.De jó a műanyagvilla is,ha egy db-bal nem megy, kettővel. VAgy süteményfogó csipesszel-grillcsipesz is jó.
2014. ápr. 23. 15:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
Két villával nagyszerűen lehet bűvészkedni.
2014. ápr. 23. 15:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
A velőt egy nagyon picit meg kell főzni a panírozás előtt. Nem is főzni, inkább csak abálni. Így sziládabbá válik, és aztán könnyen lehet vele boldogulni.
2014. ápr. 23. 16:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 doboszoli ***** válasza:
100%
Én is elő szoktam főzni, így könnyebb hártyázni, és egyben marad, nem kenődik.
2014. ápr. 23. 18:40
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!