A velős pirítós agy vagy csontvelőből van?
Figyelt kérdés
2010. jan. 21. 00:54
1/6 anonim ![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
válasza:
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Nem tudom, de behánynék ha meg kéne ennem... szerintem amúgy agyból... a csontban minimális a velő egy szendvicshez... fujj bocs, de elnyomok, mert tényleg felfordul a gyomrom.... böeeeee :D
2/6 anonim ![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
válasza:
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
Csontvelőből. Jó étvágyat! De jó, hogy eszembe juttattad!
3/6 anonim ![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
válasza:
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
csontvelőből (másodiknak volt igaza)
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi! Akkor tuti, hogy csontvelő?:) Mert van, aki ezt mondja, van aki azt.:) Egyébként ez nem undorító szerintem, meg engem nem zavar, mert már ettem, és finom volt:)Nem olyan mint a pacal:D Mondjuk én azt is megkóstoltam, cs nem ízlett az íze:)
2010. jan. 21. 10:40
6/6 anonim válasza:
ha még aktuális a kérdésed, akkor...
kétfelé kell bontani, mindkettő lehetőség áll. egyrészt ugye csatlakozva az előttem szólókhoz, csontvelő, a vasárnapi húslevesben főtt marha velőscsont tartalmát kiütögeted, rákened a pirítósra, só, bors és hadd szóljon. remek előétel a rántott husihoz :)
agyvelő is lehet, marha, vagy sertés. hagymát lepirítod, só, bors, majoranna, pirospaprika, rá a velő, készre főzöd húsz perc alatt és már kenheted is a pirítósra. sör, bor, egyéb korcsolyának tökéletes...
remélem, segítettem. üdv,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!