Hogy főzzek kollégiumban egészségesen?
Lehet, hogy nem a legegészségesebb, de a leggyorsabb kolikaja, amit ismerek.
Veszel 1 doboz pizzás vagy hamburgeres vagy provanszi, vagy akármilyen melegszendvics krémet és összekevered kifőtt makaróni tésztával.
Koliban régen ezeket csináltam.
Vettem rizst és kifőztem 2-3 napra valót, mellé sütöttem húst szintén 2 napra vagy bontottam fel egy konzerves halat és összekevertem vele. Hozzá csalamádét vagy céklát ettem.
Reggelinek főztem zabot-mikróban, kb 6 perc az egész és ezt ettem egy kis gyümölccsel, főleg almával, mert volt egy almafa a közelben:)
Estére vettem kefirt, túrót ezeket összekevertem és ezt ettem.
Leleményes voltam, elmentem a parkba suli után mogyorót, diót szedni, szobába ezt törögettem és eszegettem:)
Heti egyszer.kétszer beültem vhova enni levest, szerencsére 300-500ft-ból már kijött, pl egy jó nagy adag lencsegulyás 450ft a közelben, nagyon finom volt és lyukas óra alatt pont jól jött, és vissza is értem.
Köszönöm! :) Igazából nem olyan válaszokat kaptam, amiket szerettem volna. Az első válaszoló tészta ételeket írt, a harmadik válasza tetszene, de a csirke nem épp olcsó. :(
A negyedik válaszoló tanulhatna egy kis modort, ha már az intelligenciája ilyen kicsi.
Igazából konkrét ételekre gondoltam. Esetleg ebben tudnátok segíteni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!